Over Bjorn Heijnen

"De beste belegging is investeren in jezelf."

Ik ben Bjorn Heijnen en ik ben 28 jaar. In 2011 heb ik de opleiding voor voetreflexologie bij de Bond van Europese Reflexologen behaald.

Het was een lang gekoesterde wens om aan de opleiding voetreflexologie te beginnen. In 2011 ontstond de mogelijkheid om deze stap te maken. Ik switchte van een zorg- naar een welzijnsopleiding en had even een jaar ‘vrij’. In dat jaar heb ik de opleiding tot voetreflexoloog gevolgd en daar heb ik geen moment spijt van gekregen. Ik vind het ontzettend leuk om mensen in mijn praktijk te ontvangen en hen met aandacht ontspanning te kunnen bieden.

Voetreflexologie is niet meer weg te denken uit mijn leven en ik lig graag nog iedere week in de stoel voor een behandeling. Voeten zijn voor mij een grote inspiratiebron en ik ben dankbaar dat ik er veel van heb mogen leren en dat ik nu vanuit deze basis mensen mag helpen weer in hun natuurlijke balans te komen.

Om mij verder te professionaliseren en om meer te weten te komen over de medische achtergronden van lichamelijke en psychische klachten, heb ik in 2016 de opleiding Medische Basiskennis afgerond. In datzelfde jaar ben ik gestart met opleiding VoetreflexPlus™ bij Total Health Academy; een opleiding die niet alleen de Westerse, maar ook de traditionele Chinese behandelwijze belicht. In 2018 heb ik deze opleiding afgerond. Hierdoor kan ik naast een standaardbehandeling ook een behandeling bieden die gericht is op specifieke klachten en doelgroepen.

Benieuwd wat voetreflexologie voor u kan betekenen?

Coronamaatregelen

Om zo veilig mogelijk te kunnen werken, heeft Praktijk Bjorn Heijnen de volgende maatregelen genomen:

👉🏻  Draag een mondkapje bij binnenkomst. In de behandelstoel mag u deze afzetten;
👉🏻
  Voorafgaand aan de afspraak krijgt u een aantal vragen over je gezondheid. Heeft u bijvoorbeeld last van hoesten, niezen, koorts of benauwdheidsklachten? Wacht dan tot u beter bent, voordat u naar de praktijk komt;
👉🏻  Tussen elke afspraak wordt 15 minuten ingepland, zodat klanten elkaar niet tegenkomen;
👉🏻  Kom op tijd, maar niet te vroeg en blijf na de behandeling niet langer dan nodig;
👉🏻  Bij aankomst wordt u gevraagd om uw handen te wassen of te desinfecteren;

👉🏻
  Houd altijd 1,5 meter afstand;
👉🏻  Er is een transparante afscherming geplaatst tussen de klant en de behandelaar;
👉🏻  Tussen elke behandeling vindt een schoonmaakronde plaats;

👉🏻  Breng een eigen handdoek mee;
👉🏻  De betaling vindt bij voorkeur contactloos plaats (pinnen, overmaken of betaalverzoek).