Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Een voetreflexologiebehandeling duurt ongeveer 55 minuten en kost € 47,50. Een kinderbehandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost € 23,75.

Mocht u de afspraak willen afzeggen of verzetten, kan dat uiteraard. Indien u dit binnen 24 uur voor de afspraak doet, ben ik helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Ik hoop hiervoor op uw begrip.Wanneer u een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten, komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding.


Vergoedingen

Wanneer u naast een basisverzekering ook een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten, komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van de voetreflexologiebehandelingen. Of u een vergoeding krijgt en wat de hoogte daarvan is, is afhankelijk van uw verzekeraar en polis. Over vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering betaalt u geen eigen risico. Welke zorgverzekeraars de behandelingen vergoeden, kan elk jaar wisselen. Informeer dus bij uw zorgverzekeraar of de behandelingen ook voor u vergoed worden.

Praktijk Bjorn Heijnen is aangesloten bij de Bond van Europese Reflexologen (BER) en bij de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC). Per 1 januari 2019 is Praktijk Bjorn Heijnen ook aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT).

  • Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen via de BER vergoeden.
  • Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen via de BATC vergoeden.
  • Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen via de VNRT vergoeden.

Staat uw zorgverzekeraar er niet bij? Dan wil dat niet in alle gevallen zeggen dat u daadwerkelijk geen vergoeding krijgt. Informeer daarom bij twijfel bij uw zorgverzekeraar.Zaanse Mantelzorgpas

Praktijk Bjorn Heijnen accepteert de Zaanse Mantalzorgpas. Met deze pas kunt u een behandeling, of een gedeelte daarvan, betalen. Als u bij de betaling gebruikmaakt van de Zaanse Mantelzorgpas, is het niet mogelijk de factuur in te dienen bij uw zorgverzekeraar. Voor mensen die de behandeling in zijn geheel met de Zaanse Mantelzorgpas betalen, geldt een speciaal actietarief van €40,00 per behandeling (in plaats van €47,50). Kijk voor meer informatie over de Zaanse Mantelzorgpas op https://www.zaansemantelzorgpas.nl.