Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Een voetreflexologiebehandeling duurt ongeveer 55 minuten en kost € 50,00. Een kinderbehandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost € 25,00.

Mocht u de afspraak willen afzeggen of verzetten, kan dat uiteraard. Indien u dit binnen 24 uur voor de afspraak doet, ben ik helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Ik hoop hiervoor op uw begrip.

Wanneer u een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten, komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding.

Vergoedingen

Wanneer u naast een basisverzekering ook een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten, komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van de voetreflexologiebehandelingen. Of u een vergoeding krijgt en wat de hoogte daarvan is, is afhankelijk van uw verzekeraar en polis. Over vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering betaalt u geen eigen risico. Welke zorgverzekeraars de behandelingen vergoeden, kan elk jaar wisselen. Informeer dus bij uw zorgverzekeraar of de behandelingen ook voor u vergoed worden.

Praktijk Bjorn Heijnen is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBZC).

  • Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen via de VNRT vergoeden.
  • Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars die de behandelingen via de RBCZ vergoeden.
 

Staat uw zorgverzekeraar er niet bij? Dan wil dat niet in alle gevallen zeggen dat u daadwerkelijk geen vergoeding krijgt. Informeer daarom bij twijfel bij uw zorgverzekeraar.

Zaanse Mantelzorgpas

Praktijk Bjorn Heijnen accepteert de Zaanse Mantalzorgpas. Met deze pas kunt u een behandeling, of een gedeelte daarvan, betalen. Als u bij de betaling gebruikmaakt van de Zaanse Mantelzorgpas, is het niet mogelijk de factuur in te dienen bij uw zorgverzekeraar. Kijk voor meer informatie over de Zaanse Mantelzorgpas op https://www.zaansemantelzorgpas.nl.

Coronamaatregelen

Om zo veilig mogelijk te kunnen werken, heeft Praktijk Bjorn Heijnen de volgende maatregelen genomen:

👉🏻 Voorafgaand aan de afspraak krijg je een aantal vragen over je gezondheid. Heb je bijvoorbeeld last van hoesten, niezen, koorts of benauwdheidsklachten? Wacht dan tot je beter bent, voordat je naar de praktijk komt;​
👉🏻 Tussen elke afspraak wordt 15 minuten ingepland, zodat klanten elkaar niet tegenkomen;
👉🏻 Kom op tijd, maar niet te vroeg en blijf na de behandeling niet langer dan nodig;
👉🏻 Bij aankomst wordt je gevraagd om je handen te wassen en zelf in de behandelstoel plaats te nemen, terwijl ik buiten de praktijk wacht;
👉🏻 Er is een transparante afscherming geplaatst tussen de klant en de behandelaar;
👉🏻 Tussen elke behandeling vindt een schoonmaakronde plaats;
👉🏻 Voor klanten die dat prettig vinden, is er een mondkapje beschikbaar;
👉🏻 Breng een eigen handdoek mee;
👉🏻 De betaling vindt contactloos plaats (pinnen, overmaken of betaalverzoek);
👉🏻 Maak bij voorkeur geen gebruik van het toilet.