Tarieven en vergoedingen

Tarieven

Een voetreflexologiebehandeling duurt ongeveer 55 minuten en kost € 50,00. Een kinderbehandeling duurt ongeveer 30 minuten en kost € 23,75.

Mocht u de afspraak willen afzeggen of verzetten, kan dat uiteraard. Indien u dit binnen 24 uur voor de afspraak doet, ben ik helaas genoodzaakt de kosten van de behandeling in rekening te brengen. Ik hoop hiervoor op uw begrip.

Wanneer u een aanvullende zorgverzekering heeft afgesloten, komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding.

Vergoedingen

Wanneer u naast een basisverzekering ook een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten, komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding van de voetreflexologiebehandelingen. Of u een vergoeding krijgt en wat de hoogte daarvan is, is afhankelijk van uw verzekeraar en polis. Over vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering betaalt u geen eigen risico. Welke zorgverzekeraars de behandelingen vergoeden, kan elk jaar wisselen. Informeer dus bij uw zorgverzekeraar of de behandelingen ook voor u vergoed worden.

Praktijk Bjorn Heijnen is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBZC).

  • Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen via de VNRT vergoeden.
  • Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars die de behandelingen via de RBCZ vergoeden.
 

Staat uw zorgverzekeraar er niet bij? Dan wil dat niet in alle gevallen zeggen dat u daadwerkelijk geen vergoeding krijgt. Informeer daarom bij twijfel bij uw zorgverzekeraar.

Zaanse Mantelzorgpas

Praktijk Bjorn Heijnen accepteert de Zaanse Mantalzorgpas. Met deze pas kunt u een behandeling, of een gedeelte daarvan, betalen. Als u bij de betaling gebruikmaakt van de Zaanse Mantelzorgpas, is het niet mogelijk de factuur in te dienen bij uw zorgverzekeraar. Kijk voor meer informatie over de Zaanse Mantelzorgpas op https://www.zaansemantelzorgpas.nl.